سلامتی

کشف شگفت‌انگیز: انگور سلاحی موثر علیه آلزایمر و کبد چرب

میوه مفید انگور، خطر ابتلا به آلزایمر و کبد چرب را کاهش می‌دهد. مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که آنتی‌اکسیدان‌های انگور عملکرد مغز و کبد را بهبود می‌بخشند.

یک تحقیق که در مجله Foods منتشر شده، اثبات می‌کند که انگور می‌تواند اثرات مثبت زیادی بر سلامتی داشته باشد؛ از جمله مبارزه با کبد چرب و پیشگیری از آلزایمر. این مطالعه روی موش‌های ماده‌ای انجام شد که با رژیم غذایی پرچرب غربی تغذیه شده بودند و نیمی از آن‌ها مکمل‌های انگور دریافت کردند.

دانشمندان وضعیت مغز، کبد و متابولیسم دو گروه را مقایسه کردند و به این نتیجه رسیدند که آنتی‌اکسیدان‌های موجود در انگور، با بهبود عملکرد نورون‌ها، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهند.

به گزارش سی‌ان‌ان، این مطالعه نشان داد که مکمل‌های انگور، طول عمر موش‌ها را افزایش می‌دهند. این مکمل‌ها همچنین متابولیسم را بهبود داده و خطر ابتلا به کبد چرب را کاهش می‌دهند. بیماری کبد چرب به دلیل رژیم غذایی نامناسب، به یک مشکل رو به رشد جهانی تبدیل شده است و می‌تواند منجر به سرطان یا نارسایی کبد شود که اغلب با آلزایمر نیز مرتبط است.

دکتر جان ام. پزوتو، یکی از نویسندگان این مطالعه و رئیس کالج داروسازی و علوم بهداشتی در دانشگاه وسترن نیوانگلند، بیان کرد که انگور می‌تواند بیان ژن‌ها را تغییر دهد. وی افزود: “اگر سطح بیان ژن آنتی‌اکسیدانی را تغییر دهید، همانطور که با انگور مشاهده کردیم، نتیجه یک پاسخ کاتالیزوری است که می‌تواند تفاوت واقعی ایجاد کند.”

به این مقاله امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا